SAMARBEJDE

Adresse: Askovvej 49, 4733 Tappernøje

Tlf: +45 24986822

Email: askov.ridecenter@mail.dk

ASKOV RIDECENTER

V/HARRIET NIELSEN

SAMARBEJDE

 

VI SØGER ALTID...

 

... Samarbejde, der beriger vores virke med børnene.

Det kan være økonomiske samarbejdspartnere, men lige så vel andre vidensbegærlige og -havende inden for vores område.

Det Unikke Tilbud er en ung organisation, og søger altid inspiration og ny viden for at fortsætte den gode udvikling, og blive endnu bedre.

Har du et godt input, skal du/i endeligt ikke tøve med at kontakte os.

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere under deres egne sider.

Vores samarbejdspartnere har hver deres side, så du nemt kan få overblik over, hvem vi har samarbejder med - og hvad de forskellige samarbejder indebærer. 

Vil du være vores fremtidig samarbejdspartner - ring til os og lad os få en uforpligtende snak. Kunne du tænke dig at se, hvordan vi arbejder, er du til en hver tid velkommen - bare du melder din planlagte ankomst til os.

Fladså Rideklub

Fladså Rideklub - Sydsjælland (FRK-S) er en frivilig forening, der siden 1993 har været tilknyttet Askov Ridecenter.

Klubben har gennem årene udviklet sig fra at være en lille lokal forening til i dag at være en stor forening med mere end 400 medlemmer og en lang række af flotte resultater og aktiviteter.

Korskildeskolen

Askov Ridecenter tilbyder rideskole holdundervisning på både begynderhold, let øvede hold og øvede hold - både for børn og voksne.

Vores undervisning fokuserer meget på, at man sider korrekt på hesten og dermed følger dens bevægelser bedst muligt - både hest og rytter skal have det rart. Derfor laver vi meget balance-orienteret træning kombineret med almindelig grund ridning.

Krudtuglerne


 

Askov Ridecenter har mange års gode erfaringer med ridning for handicappede. Den udvikling og stimulans rytteren får gennem interaktionen med hesten og ridningen i sig selv er med til at udvikle og stimulere rytteren på mange forskellige områder.

Sponsorer


 

Askov Ridecenter tilbyder forskellige former for opstaldning; fuldpasning og selvpasning.

Askov Hygge Hyppere

Askov Hygge Hyppere (HYP) er en støtteforening til FRK-S, der består af hyper aktive ryttere og ikke-ryttere over 25 år.

Klubbens formål er at højne respekten for ridesport på hyggeplan, samt at fungere som støtteforening for juniorer og stævneaktive seniorer i Fladså Rideklub – Sydsjælland.

Tappernøje Dagskole

Det Unikke Tilbud på Askov Ridecenter er heste-assisteret læring og undervisning for børn med muskulære-, motoriske-, og sociale udfordringer. Børnene stimuleres kontinuerligt på alle tre områder, hvilket gavner børnenes trivsel og indlæringsmuligheder.

Reach for Change


 

Askov Ridecenter udbyder specielt tilrettelagt forløb for børn og voksne med specielle behov. Diagnoser som ADHD, angst, autisme hæmmer folk i deres daglige virke, men ridning og samværet med hesten kan stimulerer en masse sanser, samt opbygge sociale og muskulære egenskaber, der i stpr grad gavner rytteren.

Fonde og legater

Askov Ridecenter tilbyder vask af dækner, underlag, dyner, tæpper og lign. i egne industrivaskemaskiner.

ASKOV RIDECENTER

RIDNING FOR ALLE!

FØLG OS

KONTAKT OS

Tlf: +45 24986822

Email: askov.ridecenter@mail.dk

Adresse: Askovvej 49, 4733 Tappernøje