FLADSÅ RIDEKLUB

Adresse: Askovvej 49, 4733 Tappernøje

Tlf: +45 24986822

Email: askov.ridecenter@mail.dk

ASKOV RIDECENTER

V/HARRIET NIELSEN

FLADSÅ RIDEKLUB - SYDSJÆLLAND

Fladså Rideklub - Sydsjælland (FRK-S) er en frivilig forening, der siden 1993 har været tilknyttet Askov Ridecenter.

Klubben har gennem årene udviklet sig fra at være en lille lokal forening til i dag at være en stor forening med mere end 400 medlemmer og en lang række af flotte resultater og aktiviteter.

 

Fladså Rideklub - Sydsjællands mål er at udbrede kendskabet til ridning, hestens røgt & pleje, og hesten som et levende væsen, der skal behandles med omtanke og respekt.

Ligeledes er der mål at fremme et godt kammeratskab blandt klubbens medlemmer. Derfor bør man som medlem udvise god opførsel og respekt for hinanden på trods af forskelligheder - uanset hvilke.

I Fladså Rideklub skal det være attraktivt at være medlem af klubben og have høje ambitioner med sin ridning. Ligesom det skal være attraktivt at være medlem af rideklubben som hygge-rytter. Det skal også være en positiv oplevelse at færdes på Askov Ridecenter som forældre og pårørende.

Klubben skal arbejde på, at der bliver etableret ridning og aktiviteter, så alle aldersgrupper og niveauklasser bliver tilgodeset. Aktiviteterne i Fladså Rideklub skal være således, at både bredde og elite trives - og glæden ved at færdes i hestemiljøet bliver altoverskyggende.

For at fremme sammenholdet og klubfølelsen skal der fremmes og fastholdes både medlemmernes ansvar og engagement, der bærer klubben.

 

LÆS MERE OM FRK-S HER.

 

ALLE SOM ØNSKER AT RIDE PÅ ASKOV RIDECENTER, PÅ RIDESKOLEN ELLER PÅ ANDEN VIS, SKAL VÆRE MEDLEM AF FRKS ELLER HYP FOR AT KUNNE BENYTTE FACILITETERNE.

ASKOV RIDECENTER

RIDNING FOR ALLE!

FØLG OS

KONTAKT OS

Tlf: +45 24986822

Email: askov.ridecenter@mail.dk

Adresse: Askovvej 49, 4733 Tappernøje